Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Menu

Čiščenje Ravnih Streh

Okrepite trajnost vašega objekta s čiščenjem ravnih streh v Ljubljani

Ali že imate nekaj madežev in umazanij na vaših ravnih strehah? Potem bi morali biti zainteresirani za čiščenje ravnih streh v Ljubljani. Ravne strehe so tipični strešni sistem, ki ga uporabljajo komercialna podjetja, pa tudi stanovanjske stavbe. Tovrstne strehe so videti kot rahlo opazen nagib, ki potrebuje dodatno vzdrževanje. Na ravnih strehah se ponavadi nabira voda, ki lahko povzroči morebitne razpoke in rast umazanije in maha.

Zakaj potrebujete čiščenje ravnih streh v Ljubljani?

Kot lastnik podjetja se morate zavedati, da ravne strehe zbirajo vodo, zlasti ko dežuje. Vzdrževanje in čiščenje ravne strehe je zelo težko v primerjavi z drugimi strešnimi sistemi, kot so poševne strehe. Zaradi zmožnosti ravnih streh, da zbirajo vodo, so izpostavljene umazaniji in drugim nečistočam. Če želite, da vaše ravne strehe zdržijo več let, morate načrtovati redno vzdrževanje in čiščenje, da zagotovite, da je vaša streha nepropustna in trajna.

Obstajajo različni načini vzdrževanja vaših ravnih streh. Vendar se morate zavedati, da morate biti dobro seznanjeni s pravilno tehniko čiščenja. Preveč ali nepravilno čiščenje vaše ravne strehe lahko povzroči poškodbe in doda stres vaši strehi. Pri čiščenju ravnih streh v Ljubljani so tri tehnike; čiščenje s klornim belilom, čiščenje z natrijevim hidroksidom in končno visokotlačno čiščenje.

Pri prvem in drugem postopku morate izvesti dodatne previdnostne ukrepe. Obstajajo možnosti, da lahko poškoduje rastline, živali in celo vas. Te metode se uporabljajo tudi pri čiščenju asfaltnih streh. Danes se večina podjetij odloči za visokotlačno čiščenje.

Pri visokotlačnem čiščenju, uporabljajo neškodljive kemikalije, ki so okolju prijazne, a cenovno ugodne. Pri tej vrsti čiščenja lahko dosežete in odpravite najtežje umazanije, madeže in plesni vaših streh. Če ste zainteresirani za visokotlačno čiščenje na vaših komercialnih ravnih strehah, bi morali najti podjetje, ki vam lahko ponudi najboljše pralne ali električne naprave.

Poiščite najboljšo strokovno ekipo za delo

Z ustreznim čiščenjem in vzdrževanjem lahko podaljšate življenjsko dobo strešnega sistema. Prav tako lahko povečate njegovo estetsko privlačnost, ki omogoča mimoidočim ali vašim strankam osvežujoč videz. Z rednim čiščenjem lahko sledite tudi morebitnim razpokam, puščanjem na vaši strehi, ki jih lahko hitro odpravite. Čas čiščenja in vzdrževanja je pomemben, še posebej v zimskem času.

Poleg ravnih streh morate preveriti tudi, ali so vaši žlebovi, odtočne cevi ali odvodni cevi brez zamašitve. Strehe z zamašeno cevjo lahko povzročijo različne težave zaradi prekomernega zadrževanja vode na strehi. Če želite razširiti in povečati vrednost vaše strehe, vas bo morda zanimalo čiščenje ravnih streh v Ljubljani.